Като си говорим за перката може ли някой да ми каже дали е нормално на мойта да и работи минутка след като загася двг и то дори когато съм карал 5 минутки само. На всеки нойто повозя му се струва странно. Иначе не вдига над 90 градуса дори и по най тежките терени - скоро ходих до Мелник примерно. Мерси.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Каква е нормалната температура на Алфа 33
Collapse
X
-
И при мен се случва през горещите месеци когато навън е 40 и пълзя бавно в някое софийско задръстване. Но мисля че след като сложих газовата уредба. Тя май пречи на охлаждането.2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
sigpic
Comment
-
Преди малко се забих в града, нямаше кой знае какво задръстване, но колата доволни си мина 95 с перка включваща се през 5-10 секунди за не повече от 5 секунди. Смятам да си търся компресор да го видим тоя радиатор, но ще видя от къде ще намеря. Какво ще кажете за термостат ?? Какви са симптомите на заминаващ си такъв ?33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Щом се влкючва и изключва няма проблеми ни в перката ни в термостата Явно има някакви аномалии в датчика на таблото. Колегата в горния пост ти е писал кога се включва и изключва перката (на какви градуси) ако изключва значи не може да мине 95 градуса. Наи добре си смени термо-датчика на радиатора за перката, не е скъп(около 10-15лв) и виж как ще е. Да не би да има по челото му варовик и там не знам още кви мизерии та да не стопля навреме.Alfa 33 VL-1.3 karb2 & Fiat Punto 1.7td ELX
Comment
-
Не е датчик а обикновен термо ключ !
Верно струва 10-15 лева но щом включва перката няма проблем с него ,дори да има варовик по него , единственно може да направи въздушен балон но трудно а и се получява само ако таман си сменил антифриза !Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)
Comment
Comment